Voor wie


Voor wie is de Weekendschool?

Zit je in groep 7 of 8 of in de eerste klas van de middelbare school en heb je nog geen idee wat je later wilt worden? Ben je nieuwsgierig naar het werk van een journalist, de rechter, een kunstenaar, de directeur van het museum of de politieagent? Als jij er achter wilt komen welk beroep het beste bij jou past en wat je daarvoor allemaal moet kunnen, leren of weten? Vraag dan aan je ouders of je mee mag doen aan Weekendschool Oldambt.

We steken de handen uit de mouwen

Als dat mag dan beleef je maximaal 20 zondagen per jaar een super leuke dag. En behalve leuk is het natuurlijk ook hartstikke leerzaam. Het is nu eens niet de juf of de meester die vertelt, maar de architect, de rechter, de dokter of de agent. Zij vertellen over hun werk. Ze komen naar ons toe of wij zoeken hen op. En het blijft natuurlijk niet bij alleen maar luisteren, we steken ook de handen uit de mouwen om zo alles te leren over allerlei beroepen.

Goud waard

Misschien weet je aan het eind van het Weekendschooljaar wel wat je wilt worden, of in ieder geval wat je leuk vindt, waar je goed in bent of wat juist helemaal niets voor jou is. Nou, dat is toch goud waard? Dat vinden onze sponsors ook en daarom zorgen zij ervoor dat je ouders er helemaal niks voor hoeven te betalen.

Wel even goed over nadenken

Het kost je dus geen geld, maar wel tijd. Heb je je eenmaal aangemeld, dan gaan we ervan uit dat je er elke keer bij bent (anders hadden we beter iemand anders blij kunnen maken met jouw plekje). Het is dus niet zomaar iets. Denk er even goed over na, praat er over op school en met je ouders en meld je aan als je denkt dat Weekendschool Oldambt er voor jou is.

Nog even in het kort, Weekendschool Oldambt is voor kinderen:
  • uit de gemeente Oldambt
  • van groep 7 of 8 van de basisschool of in de eerste klas van de middelbare school
  • die nieuwsgierig, enthousiast en gemotiveerd zijn
  • die in het weekend tijd over hebben en +/- 20 zondagen per jaar een leuke en leerzame middag willen beleven
  • die nog niet zo goed weten wat ze later willen worden

Kalender

<< dec 2019 >>
MDWDVZZ
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Categorieƫn